HM Greenteam

Labelen van uw  bestaande en nieuwe vastgoed.


De waarde van uw vastgoed zal in steeds sterkere mate afhangen van de duurzame kwaliteit ervan. Dat wordt gesteund door eisen van de overheid. De EPC voor bijvoorbeeld woningbouw zal in januari 2011 dalen van  0,8 maar 0,6.  Deze aanscherping van de eis is onderdeel van de plannen van het kabinet om in 2020 te komen tot energieneutrale woningbouw. Ook voor utiliteitsbouw zullen de eisen stapsgewijs strenger worden. Daarnaast bereid de overheid een pakket aan sancties voor die de komende twee jaar worden ingevoerd en die worden opgelegd als gebouweigenaren geen energielabel overhandigen aan de koper of nieuwe huurder terwijl dit wel verplicht is. HM Greenteam speelt  alvast op deze ontwikkelingen in en verhoogt daarmee de toekomstwaarde van uw vastgoed substantieel.

HM Greenteam helpt u graag bij het kwalificeren van uw projecten en gebruikt daarvoor de volgende professionele methodes:

Energielabel, EPC berekeningen, GPR, Greencalc+, BREEAM-NL

Naast het doorrekenen van uw project kunnen wij u een maatwerk advies geven. Heeft u bijvoorbeeld renovatieplannen, dan kunnen wij u direct adviseren in de mogelijk te nemen maatregelen. Dit kan in verschillende gradaties, afhankelijk van het gekozen ambitieniveau, het gewenste te halen label en van de investeringskosten die daar tegen overstaan. Wij geven u inzicht en u kiest!

Bel of mail ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Wij zijn u graag van dienst !

T          020 626 61 79

E          greenteam@hm.nl